17- 23 Kasım Gün Gün Haftalık Burç Yorumları:akrep Yeni̇ayı : Aldatılmayın!

Tepki
1.448
Bu hafta gökyüzü, ilişkilerinizdeki tüm gizem perdelerini aralıyor! Akrep'in derin ve dönüştürücü enerjisiyle tetiklenen Karmik bir hesaplaşma dönemine giriyoruz. Partneriniz, iş ortağınız veya yakın çevrenizdeki insanların gerçek yüzleri ortaya çıkarken, bu yüzleşme dönemi kimin hayatınızda kalıp kimin gideceğine karar verecek. İlişkilerde sabrın kalmadığı, köklü kararların alındığı bu haftayı burcunuz özelinde detaylıca inceledim. Unutmayın, bu Karmik haftadan kimse kaçamaz!
Haftanın Detaylı Astrolojik Temaları
Plüton'un ve Akrep'in yoğun tesiri altında, aşk hayatınızda ve ortaklıklarınızda büyük bir temizlik yaşanacak.
Aşk hayatınızda bugüne kadar göz ardı ettiğiniz küçük detaylar neden şimdi bir krize dönüşüyor?
Hangi burçlar geçmişten gelen bir Karmik borcu kapatacak?
Haftanın en şanslı ve en zorlu burçları hangileri?
Bu hafta hangi burçlar beklenmedik bir aşk teklifi alabilir?
Bu soruların tüm cevapları videonuzda! Abone olmayı ve yorumlarda burcunuzu yazmayı unutmayın.

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
153.721
Bu hafta gökyüzü, ilişkilerinizdeki tüm gizem perdelerini aralıyor! Akrep'in derin ve dönüştürücü enerjisiyle tetiklenen Karmik bir hesaplaşma dönemine giriyoruz. Partneriniz, iş ortağınız veya yakın çevrenizdeki insanların gerçek yüzleri ortaya çıkarken, bu yüzleşme dönemi kimin hayatınızda kalıp kimin gideceğine karar verecek. İlişkilerde sabrın kalmadığı, köklü kararların alındığı bu haftayı burcunuz özelinde detaylıca inceledim. Unutmayın, bu Karmik haftadan kimse kaçamaz!
Haftanın Detaylı Astrolojik Temaları
Plüton'un ve Akrep'in yoğun tesiri altında, aşk hayatınızda ve ortaklıklarınızda büyük bir temizlik yaşanacak.
Aşk hayatınızda bugüne kadar göz ardı ettiğiniz küçük detaylar neden şimdi bir krize dönüşüyor?
Hangi burçlar geçmişten gelen bir Karmik borcu kapatacak?
Haftanın en şanslı ve en zorlu burçları hangileri?
Bu hafta hangi burçlar beklenmedik bir aşk teklifi alabilir?
Bu soruların tüm cevapları videonuzda! Abone olmayı ve yorumlarda burcunuzu yazmayı unutmayın.
Oyyy oyyy masallah ahaha

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.130
Mantıksız talepler beni fıtık eder inşallah olmaz öyle bir şey :cokkomik: Salı gününü sevdim daha pozitifmiş 22-25 arası da aklımda olsun. Teşekkürler güzel bir video daha ellerine sağlık :cak:

16-19 Kasım arasında "Evrensel Karmik Üçgen" diye bir şey oluşacakmış astrologlar bahsedip duruyor en son bir Vedik astrologdan dinlemiştim ne olaki bu diye. Önemli ve her zaman olmayan bir şey gibi görünüyor:düsün:

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.448
Yorumlarımda dolaylı olarak bahsediyorum zaten. ( Evet nadir oluyor) Çok teknik vermiyorum dinlenmiyor çünkü. Birazdan Jüpiter videom geliyor, orada da dolaylı dinleyebilirsin:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar