12 yaşındaki kızla arabada uygunsuz basıldı

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
araba-baskin.jpg

12 yaşındaki kızla arabada uygunsuz basıldı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, 12 yaşındaki kız çocuğuyla bir otomobilin içinde uygunsuz halde yakalanan kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince Sekapark’ta yapılan rutin kontrol sırasında camlarına perde çekili bir otomobil tespit edildi.
Otomobili kontrol eden polis ekipleri 32 yaşındaki M.D. ile 12 yaşındaki kız çocuğu A.Ç’yi uygunsuz halde yakaladı.
Gözaltına alınan M.D, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
Evli ve 2 çocuk babası olan zanlı M.D’nin bir apartmanda kapıcı olarak görev yaptığı ve arkadaşının kızı olan A.Ç. ile yaklaşık 1 yıldır ilişkisi olduğu öğrenildi. A.Ç’nin Cumhuriyet savcısının talimatıyla Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kuruluna gönderildiği bildirildi. (aa)

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.343
yuh yani şerefsiz -zebani:cirla:evli ve iki çocuğu varmış bide-kizgin12 yaşındaki çocukla ne işin olur senin...kızgınlığıma uygun smiley bile bulamadım kızlar ya çok pardon kan beynime sıçradı resmen

gülo

Aktif Üye
Tepki
221
Bu insanlar hayvani ilişkiler sadece akılları orda toplumumuzda çok var igrenç insanlar bayanlar çoçuklarınıza önemle çok diikat edin inanın zaman çok kötü zaman

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
yuh yaaa rezil adam 1yıldır diyo 11 yaşındaki çocukla ne işin var senin kızda heralde erken başlamış böyle şeylere onada ne diyim bilemedim -kizgin

adan

Aktif Üye
Tepki
206
hadi o cocuk ya sen pislik coccugun yasindaki kiza nasil böyle birsey yaparsin
böylelérini ................................ asmak lazim
allahim sen koru yavrularimizi

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
:sok:sok:sok:sokOldum resmen yaaaa yuhhhhhhhhhhhhhhh diyorum a... ş......neişin var 12yaşındaki bir kızla seninde çocukların varmış Allah tan hiçmi korkmadın hiçmi düşünmedin aynısı benimde evladımın başına gelirmi diye böylelerini aleme ibret olsun diye asmalı bence p....... herif peki kızın ailesine nedemeli 12yaşında bir kız çocuğu bukadar başı boş bırakılırmı allahım benim 12yaşında kızım var sen koru butür a... ş..... insanların elinden gerçi böylelerine insan bile denmez ya bıcırım kızın halinden memnun olduğunu sanmıyorum 12 yaşında bir çocuk ne anlar eminim o p.... bir şekilde tehdit ediyordur bu kızcazı:alsana::alsana::alsana::alsana:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
1 yıldır birliktelermiş ya 12 yaşında bi kızdan ne istersin be herif Allah belanı versin....başka bişey diyemiyorum

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
daha 12 yaşında bebeklerle oynaması gerekir
adam belliki korkutmuş
12 yasındaki cocuk zevkten ne anlar aşktan ne anlar
hadi yaşıtı olsa belki diycem
be herif allah senin bin türlü b..... versin senin bacın evladın yok mu?
kan beynime sıcradı şu an :alsana:

G

guzelcem

Misafir
ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLESİN:( ne diyeceğimi bilemiyorum şaşkınım :alsana:ALLAH kimsenin başına vermesin.

P

pure life

Misafir

allahım bizi daha kötü yollara sapmaktan koru.çocuklarımzı ve bizi koru....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar