10 Pratik Güzellik Önerisi

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
evinizde-guzellik-bakimi.jpg

ÖnerileriKirpik uçlarında biriken rimel kalıntıları, şekle girmeyen kaşlar, ısınmayan ağda bantları ve daha fazlası için işinizi kolaylaştıracak 10 pratik güzellik önerisi…

1. Kirpiklerimize rimel sürdükten sonra kirpik uçlarında biriken kalıntılar güzelliğimize gölge düşürür. Temiz ve kuru bir diş fırçasıyla kirpiklerinizi tararsanız kirpik uçlarında toplanmış rimel kalıntılarını temizleyebilirsiniz.

2. Kaşlarınız gürse ve istediğiniz gibi görünmüyorlarsa temiz bir diş fırçasının üzerine biraz saç spreyi sıkıp kaşlarınızı tarayın. Kolayca şekle gireceklerdir.

3. Rimelimiz kuruduğunda aklımızdan hep içine biraz su eklemek gelir ama işe yaramadığını görürüz. Sizin için işe yarar bir önerimiz var; rimelin kapağını sıkıca kapatın. Bardağın içine sıcak su doldurun. Kapağı kapalı rimeli 2 dakika sıcak suda bekletin. Rimeliniz yumuşayacak ve kullanıma hazır hale gelecektir.

4. Soğuk ağda bantları zamanı olmayan kadınlar için idealdir. Her ne kadar kullanma talimatında iki elinizin arasında ısıtın deseler de bu ısıtma yeterli değildir. Sadece bir dakika saç kurutma makinesini ağda bandının üzerine tutun. Ağda yeterince ısınmış olacak ve tüylerinizi mükemmel bir şekilde alacaktır. Eğer ağda bandı yapıştırdıktan sonra soğursa yine saç kurutma makinesini üzerine tutarak ısıtabilirsiniz.

5. Ağda sonrasında oluşan kızarıklıklar canımızı yakar. Temiz bir poşetin içine bir parça buz koyup kızarıklık olan bölgede gezdirin. Kısa sürede acısı geçecek, kızarıklık yok olacaktır.

6. Cildinizde sivilce çıkacağını hissettiğinizde gece uyumadan önce sivilcenin üzerine bir miktar süzme bal sürün. Etrafa dağılmaması için üzerine yara bandı yapıştırın. Sabah uyandığınızda sivilceniz iyileşmiş olacaktır.

7. Yağlı ciltlerin en büyük sorunu alın ve burun bölgesi üzerindeki parlamadır. Cildinizin yağ dengesini ayarlamak için bir kâse yoğurda ihtiyacınız var. Cildiniz kuruyken yoğurdu masaj yaparak sürün. 15 dakika bekleyip ılık suyla durulayın. Yenilendiğinizi hissedeceksiniz.

8. Sırtınızda ya da göğüs bölgenizde sivilce sorunu yaşıyorsanız kil maskesini deneyebilirsiniz. Aktar ve doğal ürün satan dükkânlardan alacağınız kili klasik maskeler gibi cildinize uygulamanız ve ılık suyla durulamanız yeterli!

9. Kuru ciltlerin neme ihtiyacı vardır. Cildiniz için gerekli nemi sağlamak için ihtiyacınız olan tek şey; bir avuç toz şeker! Banyo suyuna bir avuç toz şeker ekleyin ve her zamanki gibi banyonuzu yapın. Teninizdeki yumuşaklığın keyfini çıkarın.

10. Bebekler için yapılmış ıslak mendiller acil durumlar için birebirdir. Makyaj kalıntıları, terleme, kıyafet lekeleri gibi kriz anlarında yardımınıza koşar. Kaliteli markaların ürettiği ıslak mendilleri mutlaka çantanızda bulundurun.
 
G

guzelcem

Misafir
Tam benim ilgi alanım çok teşekkürler canısı emeğine sağlık.:zuzu:
 

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Katılım
7 Nisan 2011
Mesajlar
3.397
Tepki
3.765
Puan
113
Yaş
37
Konum
Eskişehir
bunlar güzel bilgiler bazılarını kullanabilirim teşekkür ederim:)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst