10-06-2010/17-06-2010 Tarihli Konuğumuz Kim Olsun?

10-06-2010/17-06-2010 Tarihleri Arasında Konuğumuz Kim Olsun?

• k.a.y.r.a.

Kullanılan: 4 17,4%
  • es_se

Kullanılan: 2 8,7%
  • tatlıpozan

Kullanılan: 6 26,1%
  • sıladayım

Kullanılan: 5 21,7%
  • gülbin

Kullanılan: 5 21,7%
  • kSo

Kullanılan: 1 4,3%

• Kullanılan toplam oy
    23
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben gülbin dedim kayrayı seçecektim ama tatile gidecekmiş gelince zaten evde dolu işi olur şu an vkit ayırabileceğini sanmıyorum:gitme:

OP
kedijik

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
Ohooo olurda kayra sen secılırsen sorulan soruları da konuk oldugunu da unutursun be kuzumm :gul:

OP
kedijik

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
ben esse dedim....

ama benim neden adım yokkiii.... ama ben de moderatör değil miyimm????:aglayan::aglayan:

:cirla::cirla::cirla::hihi: neyse kedim beni bir ara konuk edersin artıkkkk:ayna:
Ama ben senı ilk Moderator anketıne dahıl etmısdım guzelım:rujsigara:
https://www.hanimefendi.com/konugum...010-02-06-2010-arasi-konugumuz-kim-olsun.html
Tatlıpozanıma verdim :sigara:
Ne verdın
sadece modlardan mı seçiliyor :gozluk:

neyse oyum gülbine gitti
Aynı oylamada o zaman sende moderatordun ve sende vardın melegım:rujsigara:
https://www.hanimefendi.com/konugum...010-02-06-2010-arasi-konugumuz-kim-olsun.html

Soyle soylıyım kı ılk basda Maranıma rıca ettıgımde konuk olmasını kabul edınce mutlu oldum ve aklıma sadece moderatorler arasında bır anket duzenlemek geldı.

Cunku dusundum kı dıyelım kı dıger uyeler arasında ankentte bır secenek de Şahmaran olsaydı dıger uyelerın hıc sansı kalmayacakdı.O yuzden de moderatorlerın anketını ayrı yapmak ıstedım.

Şahmaran ve kendımı anket dısında tutarak 6 lı gruplar halınde lıste hazırladım ve (lısteyıde gozumu kapatıp parmagıla secerek yaptım.Kendımce eşitlik ve hak dı bu)bu hafta da son moderator anketını hazırladım.

Yanı moderatorlere ozel gecılmıs bı kıyak degıldı bu.:kedim:

melek25

Daimi Üye
Tepki
1.542

Ne verdın

Soyle soylıyım kı ılk basda Maranıma rıca ettıgımde konuk olmasını kabul edınce mutlu oldum ve aklıma sadece moderatorler arasında bır anket duzenlemek geldı.

Cunku dusundum kı dıyelım kı dıger uyeler arasında ankentte bır secenek de Şahmaran olsaydı dıger uyelerın hıc sansı kalmayacakdı.O yuzden de moderatorlerın anketını ayrı yapmak ıstedım.

Şahmaran ve kendımı anket dısında tutarak 6 lı gruplar halınde lıste hazırladım ve (lısteyıde gozumu kapatıp parmagıla secerek yaptım.Kendımce eşitlik ve hak dı bu)bu hafta da son moderator anketını hazırladım.

yok kedijikim canım kıyak falan demedim yanlış anlaşılmak istemem

sanırım benim izinli olduğum haftada beni ankete eklediğin için benim bu şekilde bir uygulama yaptığından haberim yoktu

sadece merak ettiğim için sordum :dusun:

yoksa ben niye yokum gibi bişey değil lütfen yanlış anlama :eek:

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.149

Ne verdın

Canım kedim bende yanlış anlamadım, kıyak falan geçtiniz diyede düşünmedim kesinlikle ben 6lı gruplara böldüğünü bilmiyordum ondan dolayı şey oldu..-hmm
yoksa kesinlikle sen doğru yapmışsın kedim benim.... öpüyorum seni... :eek::eek::eek:

OP
kedijik

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
yok kedijikim canım kıyak falan demedim yanlış anlaşılmak istemem

sanırım benim izinli olduğum haftada beni ankete eklediğin için benim bu şekilde bir uygulama yaptığından haberim yoktu

sadece merak ettiğim için sordum :dusun:

yoksa ben niye yokum gibi bişey değil lütfen yanlış anlama :eek:

Canım kedim bende yanlış anlamadım, kıyak falan geçtiniz diyede düşünmedim kesinlikle ben 6lı gruplara böldüğünü bilmiyordum ondan dolayı şey oldu..-hmm
yoksa kesinlikle sen doğru yapmışsın kedim benim.... öpüyorum seni... :eek::eek::eek:

Aaaaaaa askolsun yaaa ben acıklama yapma ıstegı ıcıne gırdım sadece.Yanlıs da anlamadım kı ayrıca.Az cok benı tanıdgınızı dusunerek kullandım kıyak kelımesını ve yıne kasıt sıze degıldı.Genel olarak soyledım.

Olurda bu neden sadece modlar dıye dusunen olursa acıklama olsun dıyeydı bebeklerım:sigara:

Ustelık kızdırmayın benı valla ıkınızı aynı hafta konuk yapar soru sorma hakkını da sadece İlknura verırım gorursunuz dunya kac bucak:gul:

melek25

Daimi Üye
Tepki
1.542
Aaaaaaa askolsun yaaa ben acıklama yapma ıstegı ıcıne gırdım sadece.Yanlıs da anlamadım kı ayrıca.Az cok benı tanıdgınızı dusunerek kullandım kıyak kelımesını ve yıne kasıt sıze degıldı.Genel olarak soyledım.

Olurda bu neden sadece modlar dıye dusunen olursa acıklama olsun dıyeydı bebeklerım:sigara:

Ustelık kızdırmayın benı valla ıkınızı aynı hafta konuk yapar soru sorma hakkını da sadece İlknura verırım gorursunuz dunya kac bucak:gul:

:sok:sok:sok

ilknur izne falan gittiğinde ben konuk olsam :kptmya::kptmya:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar