1.Uluslararası Didim Dans Festivali başlıyor

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.407
401274327835.jpg

1.Uluslararası Didim Dans Festivali başlıyor

Didim Belediyesi Sosyal ve Kültürel etkinlikler kapsamında ve Didim'in tanıtımı amacıyla aralarında yabancı ekiplerinde yer alacağı 1. Uluslar arası Didim Dans Festivali gerçekleştirilecek.

Didim Belediyesi'nin öncülüğünde Bodrum Dans ****** Derneği ve D-Marin Didim Marina'nın katkılarıyla düzenlenecek olan Dans Festivalinin 2 gün süreceği bildirilirken etkinliğe 15'in üzerinde binden fazla konuğuna katılımı ile yapılacağı bildirildi.

Didim'in tanıtımına katkı sağlamak amacıyla düzenlenecek olan etkinlikle ilgili Didim Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Didim'in Dünya pazarından daha iyi bilinir olması adına, Didim Belediyesi tanıtımlar yapmaya ve bu konuda kendini geliştirmeye değiştirmeye devam ediyor. Bu anlamda Didim'in geleceğinin turizmde olduğunu bilen ve hizmet anlayışının odağına bu ilkeyi koyan Didim Belediyesi olarak bizler bu yıl yeni bir projeyi hayata geçiriyor ve ilkini gerçekleştirdiğimiz 1. Uluslar arası Didim Dans Festivalini Bodrum Dans ****** Derneği ve D-Marin Didim Marina işbirliğiyle Didim'e kazandırıyoruz. Halkımızı Didim Dans Festivali gibi yeni ve farklı bir etkinlikle buluşturmak 15 ülkeden yerli ve yabancı 1000'in üzerinde konuğu ağırlamak bizler için mutluluk kaynağı olacaktır. Bu vesile ile Didim Dans Festivalinin gelişerek değişerek daha geniş kitlelere ulaşması ve Didim'in bilinir kılınmasını diliyor; ücretsiz etkinliklerimize tüm halkımızı davet ediyoruz" denildi.

Sabah

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
meraklısı gider yerliler daha dinç ve çoşkulu didim halkının diğerleri emekli ingiliz vatandaşları orta yaş üzeri çoğu mazallah dans ederken kaaac:dance:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar