Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Akşam Ne Yemek Var?

dün balık yedik salata mız ve ev yapımı kolamız vardı bugunde taze fasulye bulgur pilavımız vardı
  2. Aşk Sancısı

Oğlumun Bir Yaş Patron Bebek Masa Düzeni -Bitter

doğum günü kutlu olsun paşamın nıce saglıklı uzun yıllar görür inşallah :asikk::kaalp:
  3. Aşk Sancısı

Şu an ne dinliyorsunuz?

Ebru Gündeş - Cennet
  4. Aşk Sancısı

Pişik olmaması için hangi bez kullanılmalı?

kızlarımın ikisinede sleepy kullandım bıze hic pişik yapmadı cok memnun kaldık ama her cocukta aynı etkıyı yapmayabılır deneyerek oğrenılecek
  5. Aşk Sancısı

Kendinizle evli olsaydınız boşanma nedeniniz ne olurdu?

hiç boşanmazdim aradığımı bulmuşum derdim:cokkomik:
  6. Aşk Sancısı

Balayınız nerede? Nasıl geçti?

Alanya sentido gold ısland hotel de oldu balayım 5 gun kaldık harıka bır balayı gecırdık otelımızde cok ıyı dı tavsıye ederım
  7. Aşk Sancısı

Dedikodu Odası :)

ayy keske eskı halıne donsek de hep bırlıkte costursak siteyı , cocuklardan fırsat buldukca gırıyorum sekerım :) buyuk kız okula baslayınca bıraz daha keyif yapabılıyorum:D
  8. Aşk Sancısı

Wee Baby Ateş ölçer kullanan var mı ?

ben gayet memnunum suyun sıcaklıgını bıle olcuyor, ayrıca vucut sıcaklıgı da harıc oda sıcaklıgını bile ölcuyor sıddetle tavsıye ederım kızlarımın ıkısıde de uzun zamandır kullanıyorum
  9. Aşk Sancısı

Dijital Platform Dizileri / Filmleri

bu aksam izleyecegım bende
  10. Aşk Sancısı

Gebelik belirtileri

inşallah tutmustur rabbım kucagını bos bırakmasın
  11. Aşk Sancısı

2019 Temmuz Anneler Tecrübelerimizi Paylaşalım

2019 Temmuz anneleri var mı aranızda hAdı tecrubelerımızı paylasalım:) 20 temmuz dogumluyuz biz :):kaalp: 5 ay sonra 3 yaş oluyoruz :) :bengeldim: wc egitimine baslayacagız bu ay sonu cok heyecanlıyız:arina:
  12. Aşk Sancısı

Bebeğiniz Kaç Kg Dünyaya Geldi?

2.cı kızımda kilo 3300 51 cm dunyaya geldı
  13. Aşk Sancısı

Çocuğunuzu anaokuluna hazırlarken

5 yasında kızım anasınıfa basladı , ılk donem bayagı zor gecırdık gıtmek ıstemedı ama ıkıncı donemde sukur severek gıdıyoruz artık :)