Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

İncirli Kurabiye

:ko:ko yakında tatlısınıda bulurssun sen valla :D
  2. Aşk Sancısı

Tahin Kremalı Kek

-alkis-alkis Bi zamanlar bende öleydım degısık tadlar denemeyı çok sevıyordum ama iş hayatına atıldım mutfaktan uzaklastım :)
  3. Aşk Sancısı

Pizza Margarita

Hehehe :D aynen canım bende öylke senınle damak zevklerımız aynı
  4. Aşk Sancısı

Fırında Kaşarlı Ekmek

Gel ye beni diye resmen bagırıyor sankı :D
  5. Aşk Sancısı

Krepi birde böyle deneyin ♥

Çok cici birşey bu nişanlıma yapmam lazım
  6. Aşk Sancısı

Kaşar Peynirli Örgü Çubuk

Güzel görunuyor teşekkürler
  7. Aşk Sancısı

Kıymalı Kapalı Pide

Pidenın her turlusunu yerım açık yada kapalı farketmez :D
  8. Aşk Sancısı

Sarımsaklı Ekmek

Ben bayılırım bu ekmege pazar kahvaltılarında yaparız
  9. Aşk Sancısı

Susamlı Kurabiye

:offf: Bunuda ben mi desem ne yapsam :D Bizim evde kurabıye seven pek yok bi kız kardesım var oda tuzluları pek sevmez yaparsam zıyan olur valla :)
  10. Aşk Sancısı

İncirli Kurabiye

Ayy bütün güzel yiyeceklerden uzaksın yazıkk :ko Damat tadı işte bende bezelye ve pırasa sevmem ..
  11. Aşk Sancısı

Tahin Kremalı Kek

Maşallah sana ya bu huyun çok güzel gördugun bir şeyi deniyosun
  12. Aşk Sancısı

Pizza Margarita

Sende benim gibi pizzaya bayılanlardansın heralde :D yemede yanında yat derler ya hah ondan işte o ortası :D
  13. Aşk Sancısı

Bu isim neyin olur

dayımın oğlugülten
  14. Aşk Sancısı

Tahin Kremalı Kek

Denedikten sonra bızede haber et emi :)
  15. Aşk Sancısı

İncirli Kurabiye

Çok buyuk lezzetler kacırdıgını farkındamısın nk bacı :D
  16. Aşk Sancısı

Susamlı Kurabiye

Evet bende çok yakıstırıyorum tuzlu kurabıyelerde susamı merak ettım bunuda nasıl bır tad acaba :acep:
  17. Aşk Sancısı

Yeşil Elmalı Tavuk Salatası

MALZEMELER1/2 adet kemikli tavuk göğsü 4 su bardağı su 1 adet orta boy kereviz 1 yemek kaşığı limon suyu 2 dal kereviz sapı 1 adet orta boy yeşil elma 1/2 adet kıvırcık marul 1/4 demet maydanoz 1/2 çay bardağı ince çekilmiş ceviz içiSosu için:2 yemek kaşığı mayonez 2 yemek...
  18. Aşk Sancısı

Zencefilli Pirinç Salatası

MALZEMELER1 su bardağı pirinç 1 tatlı kaşığı tuz 1,5 su bardağı sıcak su 1,5 su bardağı haşlanmış bezelye 3 adet taze soğan (yeşil kısımları kullanılacak) 1/4 demet dereotuSosu için:4 tatlı kaşığı rendelenmiş taze zencefil (yaklaşık 20 gram taze zencefil) 1 tatlı kaşığı elma...
  19. Aşk Sancısı

Fırında Mantı

MALZEMELER3 su bardağı un 1 su bardağı ılık su 1 adet yumurta 1 çay kaşığı tuzİç harcı için:250 gram az yağlı kıyma 1 adet kuru soğan 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı zahter otu 1/2 çay kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı karabiberServisi için:1 su bardağı süzme yoğurt 2...