Hanımlara haberler

2014 Abiye Modası

Yaz geçiyor, ancak düğünler ve gece davetleri bitmiyor. Önümüzdeki kış sezonunda birçok parti, davet ya da düğüne katılabilirsiniz. Ne giyeceğine karar veremeyen bayanlar için, Faviana, Forever New ve birçok abiye markasının 2014 abiye koleksiyonunda, birbirinden şık ve iddialı abiye modelleri yer alıyor. Peki, 2014 abiye modasında hangi modeller var?

Önümüzdeki sezon özellikle taş işlemeli abiyeler çok moda olacak. Tek omuzlu, straplez, yırtmaçlı… Elbisenin modeli ne olursa olsun, taş işlemeler, gece elbiselerine şık ve gösterişli bir görünüm kazandıracak. Önümüzdeki kış günlerinde, abiye modellerinde straplez elbiselerin etkisi sürüyor. Omuzlarınızı daha geniş göstermenize yardımcı olan ve oldukça şık tasarımlarla abiye koleksiyonlarını genişleten straplez abiye modellerinin yanında, sırt dekolteli abiyeler de 2014 abiye modelleri arasındaki yerini alıyor.

Fiziğine güvenen hanımların tercihi olan sırt dekolteli abiye modelleri arasında oldukça iddialı ve gösterişli modeller yer alıyor. Şık ve modern kadının stilinden ilham alınarak hazırlanan abiye koleksiyonlarında, renklerde yazın etkisi sürüyor. Pembe, saks mavisi, sarı, yeşil ve kırmızı, 2014 abiye modellerini de renklendirecek renklerin başında geliyor. Canlı ve hareketli abiyelerden tercih edebileceğiniz gibi, yeni sezonda da abiye tercihinizi sade ve zarif modellerden yana kullanabilirsiniz. Şık ve kararında bir yırtmaç ile hareketlendirilen elbisenizin içinde oldukça hoş görüneceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

jean pantolon ve bogazli kazak kombini

Boğazlı Kazak Nasıl Kombinlenir?

Boğazlı kazaklar kış ayları geldiğinde biz kadınları en iyi şekilde sıcak tutan harika parçalardan sadece …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir