Hanımlara haberler

2014 Abiye elbise modelleri

Her yıl tasarımcıların büyük uğraşlar sonucunda ortaya çıkartmış olduğu abiye elbise modelleri, üzerinde barındırdığı detaylar ve işlemelerle deneyen kişiye inanılmaz derecede büyülü bir güzellik kazandırıyor.

Tasarımcıların 2014 abiye elbise modelleri için kullanmış oldukları işlemeli ve dantel detaylı elbiseler oldukça göz kamaştırıcı olduğu gibi bununla birlikte canlı renklerden oluşturulan sırtı açık abiye elbiseler, tasarımcıların hakkı ödenmez dedirtecek kadar mükemmel bir görünüm elde edilmesini sağlıyor. Tasarlanan abiye modelleri vücuda uygun şekilde seçildiğinde bir o kadar daha göze hoş gelen görünüm sergilenir. Yaz aylarında olduğumuz bu günlerde düğün ve davetlerin çoğalması ile abiye elbiselere ihtiyaç da çoğalmış durumdadır. Elbise seçiminde uzun boya sahip kişiler kısa bir abiye modeli seçerek bacak boyunu daha uzun gösterip, şık bir görüntü yakalayabilirler. Kısa boylu kişiler kesinlikle uzun bir abiye modeli ile yüksek topuklu bir ayakkabı modeli tercih etmelidir. Kısa olan boylarını olduğundan uzun göstererek zarif bir görüntü elde ederler. Bir bayanın boyunun kısa ve uzun olması, zayıf veya şişman olması önemli bir sorun değildir. Önemli olan kişinin vücuduna uygun elbise modelleri seçerek günü kurtaracak güzelliğe erişmesidir.

2014 Abiye elbise modelleri

Ünlü tasarımcıların hazırladığı 2014 abiye elbise modelleri arasında straplez, göğüs detaylı, sırt dekolteli, mini ve uzun abiyeler gibi her vücut şekline uygun abiye modelleri tasarlanmış olup sizlere düşen vücut şeklinize uygun bir model deneyerek katıldığınız düğün veya herhangi bir davette kendinizden söz ettirecek kadar güzelliğe erişmenizdir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

jean pantolon ve bogazli kazak kombini

Boğazlı Kazak Nasıl Kombinlenir?

Boğazlı kazaklar kış ayları geldiğinde biz kadınları en iyi şekilde sıcak tutan harika parçalardan sadece …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir