Hanımlara haberler

Kalın Kaşlara Sahip Olmak İçin Öneriler

Önceleri kaşlarda aranan özellik, kavisli ve ince kaşlar olurken, günümüzde doğal görünüme sahip kaşların, kalın kaşların trend olması da dikkat çekiyor. Son dönemlerde birçok ünlü marka tarafından defilelerde kaşlarda ki kalın kaş yapısı veya doğal kaş görünümüyle, doğal makyajlar ile dikkat çektikleri gözden kaçmıyor. Buna istinaden farklılık kazanmak adına siz de trend olan kalın kaş modası için aşağıda ki önerileri dikkate alabilirsiniz.

Kaşlarınızın belirgin ve gür kaş olması için kaşlarınızı bir süre almayıp kalın olmasını bekleyebilirsiniz. Ancak bu süreç uzun olacağı için kaş için bitki özlü yağlar sürerek kaşları gürleştirebilirsiniz, bitkisel kozmetik ürünleriyle de istediğiniz gibi kalın kaş yaptırabilirsiniz.

kalın kaş modası 2018
kalın kaş modası 2018

Etkili bir diğer yöntem ise peeling olacaktır. Kalın kaşlar için etkili yöntem olarak bilinen bu yöntem, kalın kaşlarınız için ölü hücrelerden kurtulmayı ve kaşlarınızın daha hızlı büyümesinde etkili yöntem olarak bilinir.

Bazı serum ve vitamin maskeleri vardır. Bunlarda yine kaş kalınlaştırıcı ürünler olarak bilinir. Kaşlara özel olarak gürleştirici etki yaratmak adına çeşitli serumları kullanabilirsiniz. İçeriğinde bitoin ve vitamin bulunan markaları tercih etmenizde önerilir.

Eğer kaşlarınızdan seyrek olmasıyla ilgili şikayetçiyseniz, önerimiz bu konuda makyaj hileleriyle kaşlarınızı kalın göstermeniz olacaktır. Kaşınızın rengine uygun tonda kaş kalemi bulup seyrek yerlere kaş kalemi ile belirginleştirip, bu sayede kalın kaş yapmış olabilirsiniz.

Kaşlarınızda ki seyreklikle ilgili olarak kalın ve ince kısımlara özel kaş kalemi veya kaş farı kullanabilirsiniz. Daha sonra dağınık kalan kaşlara uygulama yapmayıp kapatıcı sürerek, kaşlarınızın daha kalın olmasını sağlar, belirgin bir hale bürünmesini de gerçekleştirmiş olabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

yilbasi gecesi iskoc etegi

2018 Yılbaşı Gecesi İçin Kombin Önerileri

Şık olmak için aradığınız o özel günlerden biri de elbette yılbaşı geceleridir. Yılbaşı gecesine özel …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir