Hanımlara haberler

2017 Sonbahar Giyim Önerileri

Baştan aşağı giyiminizi değiştirerek değil, bu yıl sonbaharda ve kış sezonu içerisinde sizlerde yazlık ya da kışlık kıyafetlerinizde, ufak dokunuşlar yaparak çok iyi bir biçimde kombin hazırlayabilirsiniz. Hem bu sayede giyiminizin, normalden daha şık olmasını sağlar hem de eski kıyafetlerinizde de canlılık katarak bir fark yaratmayı başarabilirsiniz.

sonbahar giyim
sonbahar giyim

Takım Kıyafetlerde Terzilik Önemli

Eğer takım bir kıyafet giymeyi düşünüyorsanız, üstünüze kıyafetin iyi bir biçimde oturduğuna emin olun. En iyi şekilde üstünüze oturacak şekilde terzilik işçiliği göstererek, bu sayedem hem takım olarak giydiğiniz kıyafetinizin şık olmasını hem de ayrı bir tarz olmayı başarabilirsiniz.

Üst üste Kıyafete Ne Dersiniz?

Birkaç kıyafetinizin hem renk hem de modeliyle birlikte birleşim içerisinde olup, kat kat giyim içinde olabilirsiniz. Ancak bu önerimiz, uzun boylu kadınlar içindir. Çünkü böyle bir giyim içerisinde olduğunuzda, boyunuzun normalden daha kısa olduğu kaçınılmaz bir gerçektir. Ancak giyim konusunda bir tarz yaratmak adına oversize ceketler deneyebilirsiniz.

Uzun Ceketler Bu Sene de Moda!

Uzun görünmeyi isterseniz, yıldızlara göz atın. Dünyaca ünlü bir isim olarak Kim Kardashian’ın boyunu biliyor musunuz? 1.59 metre boya sahip Kardashian, bu noktada uzun görünmek adına yaptığı yöntem olarak uzun ceket giyiyor. Harika göründüğü kadar, uzun görünmenin de püf noktalarından biridir. Ayrıca sizlerin görünümünüzde smart ve modern bir görünüm tarzını da uzun ceketler ile yakalayabilirsiniz.

Kısa Topuklu Ayakkabılar

Güzel bir tarz içerisinde ayakkabılar ise, olmazsa olmazlardan biridir. Bu noktada kısa topuklu ayakkabı deneyebilirsiniz. Hem bu sayede kış ayları içerisinde yürüyüşünüzü daha rahat yaparsınız hem de kısa topuklu ayakkabılar ile zor yürüyüşlerinizi yok edersiniz. En sevilen trendlerden birçok ayakkabı modası içerisinde size uygun olanı seçerek siz de fark yaratabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

jean pantolon ve bogazli kazak kombini

Boğazlı Kazak Nasıl Kombinlenir?

Boğazlı kazaklar kış ayları geldiğinde biz kadınları en iyi şekilde sıcak tutan harika parçalardan sadece …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir