Hanımlara haberler

2014 Transparan elbise modelleri

Acaba cesur olmak her zaman iyi olmayabilir mi? Son zamanların yükselen trendi transparan elbiseleri giymeden önce enine boyuna düşünmek gerekiyor anlaşılan…
Ünlü tasarımcıların cüretkar tasarımları podyumlarda göz kamaştırsa da gerçek hayatta malesef aynı etkiyi yaratmayabiliyor. 

Yeni nesil transparan elbiselere kısaca ‘Giymeseydin de olurdu’ diyoruz, çünkü bu elbiseler kıyafetlerin gizemini ortadan kaldıran bir iç çamaşırından farksız… Tabii bu tasarımları tercih eden yıldızlar da kırmızı halıya adeta göz kamaştıran iç çamaşırlarıyla çıkmış gibi oluyor. 

Kırmızı halıda ihtişamla yürüyecek bir Hollywood yıldızının dikkat çekmek için bu kadar uğraşmasına gerek var mı? Hayır zaten herkes size bakıyor… Özellikle 2014 Transparan elbise modelleri geçtiğimiz yıllarda daha da cesur olacağa benziyor.

Jennifer Lawrence

Hunger Games serisinin ikinci filmi Catching Fire’ın galasında Jennifer Lawrence’ın giydiği Christian Dior Couture elbise ufak bir şok etkisi yaratmadı değil.

23 yaşındaki oyuncu, kampanya yüzü olduğu markanın tasarımlarını taşımak istiyor olabilir ama bu seçim bir hayli yanlış.

Öncelikle bu elbisenin Jennifer Lawrence’ın vücuduna hiç de uygun olmadığını söylemeliyiz. Lawrence iyi bir fiziğe sahip olsa da, baktığımızda bu elbisenin yalnızca bir modelin üstünde hak ettiği gösterişe kavuşabileceğini hepimiz görebiliyoruz. 

Dar omuzlar, çok uzun olmayan bacaklar Dior’un transparan elbisesini taşımak için yeterli değil. 


Jennifer Lawrence

Transparan elbisesinin içine giydiği siyah korse , bilekten bağlı ve ön tarafı platformlu ayakkabıları güzel vücudunu olduğundan daha toplu gösteriyor. 

Elbisenin defilede kullanılan versiyonunda içe giyilen korsenin üst kısmı hiç yok, dolayısıyla mankenin üzerinde yalnızca elbisenin parlak şeffaflığını görüyoruz. 

Ayakkabılar ve korse ise Jennifer Lawrence’ın bacak boyunu kısaltırken, kalçalarını da oldukça geniş gösteriyor. Defilede ise bu elbise giyildiği bile belli olmayan nude tonlardaki ayakkabılarla kombinleniyor. 

Jamie Alexander

Neyse ki Jennifer Lawrence bu hatasında yalnız değil. Vücudunun güzelliğini sergilemek isteyen birçok güzel oyuncu şık ve etkileyici olmak adına aynı hatayı paylaşıyor. 

Jamie Alexander’ın Azzaro Couture elbisesi, tasarlanma amacını yerine getiriyor. Alexander’ın üzerine tam oturan elbise her yerde fark edilmesinni sağlıyor.

Bir akarsu yatağı gibi elbisenin önünde ve arkasında bulunan transparan şerit gizemli ve seksi durmak yerine yalnızca ucuz duruyor. Jamie Alexander’ın güzelliğini ve cazibesini gölgeleyen bu elbisesini hiç beğenmedik.

Güzel yıldız yanlış seçimlerine saç ve makyaj konusunda da devam ederek kendisini olduğundan en az on yıl daha yaşlı göstermiş. 

Hayley Attwell

Hayley Atwell’in Julien Mcdonald elbisesinin duruşunu çok beğendiğimizi söylemeliyim. Yalnızca formsuz duran göğüsler ve kullanılan aksesuarlar Atwell’in şıklığına gölge düşürüyor. 

Kırmızı ruj ve ojeden vazgeçemeyerek yanlış yapan Atwell’in bu takıntısının bizi şaşırttığını söyleyemeyiz. 

Transparan elbiseler kırmızı halıda şık bir görünümden ve zarafetten daha çok basitlik ve kabalık sergiliyor. Gösterişli olmak adına özel gecelerde bir kenara atılan siyah küçük elbiselerin asaletini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor.

Rita Ora

Rita Ora’nın tercih ettiği pembe Elie Saab elbiseyi unutulmaz bir moda hatası olarak değerlendirmiyoruz. Rita Ora’nın tercihinde ki yanlışlık saç, makyaj ve elbisenin abartılı göğüs dekoltesiyle ilgili. 

Ora saçını ve makyajını daha farklı pastel tonlarda ve romantik bir tarzda yapmış olsaydı ve boynuna taktığı altın kolyeleri görmeseydik herşey daha farklı olabilirdi. Rita Ora’nın elbiseyle kombinlediği dore ayakkabılarına bayılmış olsak da, diğer kusurları gizlemek için yeterli olduğunu söyleyemeyiz.

Abbey Clancy

Abbey Clancy, Julien Mcdonald elbisesinin içinde bir asker kadar sabit duruyor. Bu duruşunun sebebi vücudunun iki yanını da tamamane açıkta bırakan elbisesinin bir frikik kazasına sebebiyet vermemesi olabilir.

Ancak bu denli cüretkar bir elbiseyi kırmızı halıda giyiyorsanız, patlayan flaşları ve sizi hayretlere düşürecek frikikleri göze almış olmalısınız. Abbey Clancy, Julien Mcdonald’ın üzerinde küçük ingiliz bayrakları olan, boyun ve göğüs kısmı parlak taşlı püsküllerle işlenmiş bir tasarımını tercih ediyor. 

Lily Collins

Aktris Lily Collins de Julien Mcdonald tasarımlarını tercih eden ünlülerden. Collins soluk teniyle neredeyse aynı tondaki nude elbisesiyle kırmızı halıya çıkıyor. 

Kahveye çalan nude tonundaki stilettosuna bayılsak da elbisesi rüzgarda uçuşmadığı dakikalarda kendisine bol geldiği belli olan Lily Colins’in bu seçimiyle büyük bir hata yapmış olduğunu düşünüyoruz. 

Özellikle de hayaletimsi bir duruş sergilerken yüzündeki kalın kırmızı dudaklar ve siyah kalın kaşları bizi rahatsız ediyor diyebiliriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

jean pantolon ve bogazli kazak kombini

Boğazlı Kazak Nasıl Kombinlenir?

Boğazlı kazaklar kış ayları geldiğinde biz kadınları en iyi şekilde sıcak tutan harika parçalardan sadece …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir