Smooth Away İle İstenmeyen Tüylere Son

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
SmoothAway® ile 3 dakikada TÜM TÜYLERİ YOK EDİN!

kadinlar.png


Sürekli kullanımda tüylerin çıkmasını azaltır.Uygulama sonrasında peeling etkisi yapar.Özel anlarınızın en yakın çözümüdür...

SmoothAway® Tüm dünyada erkekler ve bayanlar tarafından kullanılan ve en çok satan üründür.

SmoothAway® aynı zamanda cilde peeling de yaptığı için kullanım sonrası ölü derileri temizlenmiş cildiniz her zamankinden pürüzsüz ve yumuşak olur.

Smoothaway'in tüy dökücü eldiveni ve pedleri erkek ve bayanlardaki vücut tüylerinin yok edilmesine uygundur.

Smoothaway Kullanımı

Smoothaway kullanılmadan önce aşağıdaki husus göz önünde bulundurulmalıdır:

Cilt kuru olmalı, üzerine herhangi bir krem, merhem veya diğer kozmetik ürünleri uygulanmamış olmalıdır!

Epilasyon her zaman dairesel hareketlerle ve hafif baskı ile uygulanmalıdır. Bu hareketler bütün tüyler yok edilinceye kadar yönü değiştirilerek bir kaç kez tekrarlanmalıdır. Tüylerle kaplı daha geniş bölgelerde büyük tüy dökücü pedi, daha küçük veya kıvrımlı yerlerde ise küçük pedi kullanabilirsiniz.

Smoothaway tüy dökücü pedlerin yüzeyinde olağanüstü
küçük kristaller vardır. Pedin kristal ile kaplı yüzeyi ve dönme hareketi sayesinde tüyler hafifçe kökten çekilerek alınırken, cilt peeling işleminden sonra daha yumuşak ve normalden daha açık renkli olur.

Cilt kızarıklığı yanlış kullanımı gösterir; ya fazla baskı uygulanmış ya da cilt üzerinde nem veya krem, losyon vb ürünler kalmıştır. Kullanımdan sonra Smoothaway tüy dökücü pedler akan su altında yıkanabilir. Bu işlem pedlerin ömrünü uzatacaktır.

Kullanım öncesi cilt tamamen kuru olmalı, nemli veya herhangi bir krem sürülmemiş olmalı; kullanım sonrasında ise cilde en az 1 saat herhangi bir krem, losyon vb. ürün sürülmemelidir.

Büyük ped bacak, kol gibi daha büyük alanlarda, küçük ped ise yüz gibi daha küçük alanlarda kullanılmalıdır. Smoothaway vücudun her bölgesinde kullanılabilir. Ancak ciltte herhangi bir tahriş, alerji, yara var ise o bölgede kullanılmamalıdır. Smoothaway aynı zamanda cilde peeling de yaptığı için kullanım sonrası ölü derileri temizlenmiş cildiniz her zamankinden pürüzsüz ve yumuşak olur. Her kullanımdan sonra tüyler daha az çıkmaya başlar ve çıkan tüyler de daha ince olur. Dermatolojik testten geçirilmiştir.


Smoothaway'in tüy dökücü pedleri cilt hastalıkları, yara veya şeker hastalığı olan kişilerde uygulanmaz. Herhangi bir tereddütünüz var ise doktorunuza veya eczacınıza başvurunuz.

Alıntıdır!
 

Çikolata

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
4.093
Tepki
5.378
Puan
113
Konum
istanbul
evet daha önceden de görmüştüm
güzel bir yönteme benziyor
bazen ağda epi kızartabiliyor
birde çıkarken küçükken kötü görünüyor
acil durumlarda süper olur
almayı düşünüyorum
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Tüy dökücü krem sevmiyorum ben :ates:
 

maviboncuk

Daimi Üye
Katılım
3 Ağustos 2010
Mesajlar
25.638
Tepki
16.859
Puan
113
Yaş
34
Konum
bitanemin kalbinden
teşekkürler canım acil durumlarda işe yarayabilri denize giderken bazen hiç belli olmadan denize gitmeye karar veriyosn tüylerden girmeden eve geliyosun:D
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst