Göz Makyajında Beyaz Eyeliner Trendi!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Göz makyajında beyaz eyeliner trendi!

tumblr_lzkhc5sTPz1qdetvy.jpg



Bugüne kadar beyaz eyelinerı yalnızca göz kapağınızın iç kısmına sürüyordunuz ve aynaya baktığınızda büyük bir değişiklik beklerken gözlerinizde pek değişiklik olmadığını görüyordunuz.

Bunun nedeni beyaz eyeliner değil göz kalemi kullanmanız ve bu muhteşem makyaj malzemesini yalnızca göz kapağınızın içinde kullanmanız!

Şimdi sizlere beyaz eyelinerı nasıl uygulayacağınızı ve gözlerinizde yaratacağı büyülü bakışları nasıl yakalayacağınızı anlatıyoruz!


Göz kapağınızın üst kısmına belirgin bir şekilde beyaz eyeliner çekin ve dış kenarından yukarı doğru hafif bir hareket verin.

Göz kapağınızın alt kısmına ve gözünüzün iç kısımlarına yoğun bir şekilde beyaz eyeliner uygulayın ve parnağınızla hafifçe düzeltin.


Göz kapağınıza Lauren Conrad'ın yaptığı gibi beyaz göz kalemi sürün ve bir far fırçasıyla dağıtın. Göz pınarlarınıza doğru bayez kalemi yoğunlaştırarak uygulayın ve yine far fırçasıyla dağıtın.

Göz kapağınızda oluşturduğunuz beyaz zemin üzerine siyah eyeliner çekin. Alt kirpik diplerinize beyaz eyeliner uygulayın. İşte sonuç mükemmel.

Eğer gözünüze çekeceğiniz bembeyaz eyeliner çizgilerine bir türlü ısınamadıysanız, bu makyaj trendini şampanya rengi, hafif ışıltılı eyelinerla deneyin.

Parıltılı şampanya rengi eyelinerınızla kuyruklu göz makyajı yapın. Alt kirpik diplerinizi aydınlatmayı unutmayın.

Alt kirpiklerinizin içine uygulayacağınız beyaz eyeliner gözlerinizdeki kırmızılığı anında ortadan kaldırır, bakışlarınıza canlılık katar.

Scarlett Johannson bu makyaj taktiğinin bağımlılarından. Çok yorgun olduğunuz zamanlarda uygulayacağınız beyaz eyeliner bakışlarınıza canlılık ve parlaklık katarken yüzünüzün yorgun görünmesine engel olur.

Koyu renkli ya da smokey eye makyajı yaptıysanız gözlerinizin "V" biçimli iç kısmını beyaz eyelinerla aydınlatın.

Bu şekilde bakışlarınızı derinleştirirken , gözleriniz büyük gözükecek ve doğrudan beyaz eyeliner uygulamadığınız için komik bir şekilde makyaj yaptığınızı düşünmeyeceksiniz.
 

-Gizem-

Daimi Üye
Katılım
3 Mayıs 2012
Mesajlar
995
Tepki
561
Puan
93
Konum
Ankara
İlginç... Siyah gibi keskin, ciddi bir renkten sonra beyazı biraz garipsedim ben. :acep: Göz pınarlarında hoş duruyor ama siyah olmadan olmaz bence. Şampanya rengi de olabilir belki :tskler:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst