Eş Cinsellik

nar-ı beyza

Daimi Üye
Katılım
15 Ekim 2012
Mesajlar
1.174
Tepki
1.230
Puan
113
Konum
ŞANLIURFA
ES CINSELLIK LEZBIYENLIK

İmam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki:(Kalb, göze tâbidir. Gözler haramdan sakınmazsa, kalbi korumak güç olur. Kalb, harama dalarsa, günahlardan sakınmak güç olur.
O halde, imanı olanların, haram işlememesi, harama bakmaması gerekir.)Erkeklerin homoseksüel [eşcinsel] olması haram olduğu gibi, kadının da homoseksüel [lezbiyen] olması, yani herhangi bir kadına şehvet ile dokunması ve bakması haramdır.
Kadınların, kadınlara şehvet ile bakması ve dokunması, kocasından başkasına, erkek ve kadın, kim olursa olsun, yabancıya süslenmeleri caiz değildir. Erkekle kadın, başka cinsten oldukları için, bir araya gelmeleri nispeten güçtür. Kadının kadına yaklaşması ise daha kolaydır.
Bunun için kadının kadına bakması ve dokunması, erkeğin kadına ve kadının erkeğe bakmasından daha kötü olabilir. Lezbiyenliğe Fransızca safizm deniyor.

Erkeğin erkek için ve kadının kadın için avret yeri, diz ile göbek arasıdır. Bir kadın, başka bir kadının, göbek ile diz arasına bakamaz.
Zaruretsiz bakarsa, haram işlemiş olur. Kadının yabancı erkek için avret yeri, el ve yüzünden başka, bütün bedenidir. Başkasının avret yerine, lüzumsuz, şehvetsiz de bakmak haramdır.

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:

(Erkek erkeğin, kadın kadının avret yerine bakması, helal değildir.)
[Abdurrezzak Eşiat-ül-lemeat]

(Kadının kadına yaklaşması [lezbiyenlik, safizm] zinadır.) [Taberani]

(Erkeğin kadına, kadının da erkeğe [şehvetle]bakması haramdır.)
[Taberani]

(Erkeğin erkeğe, kadının kadına yaklaşması zinadır.) [Beyheki]

(Erkek erkekle, kadın kadınla [zaruretsiz]aynı yatakta yatamaz.)[İ.Ahmed]

(Erkek erkekle, kadın kadınla yetinirse, ümmetim helak olur.) [Hakim, Beyheki]

(Erkek erkekle, kadın kadınla yetinmedikçe, kıyamet kopmaz.) [Hatib]

(Erkek erkekle, kadın kadınla [çirkin iş için]beraber olamaz.) [Abdurrezzak]

(Ahir zamanda eşcinsel üç kısım olur: Bir kısmı konuşmak ve yüze bakmakla, diğeri, tokalaşmak ve kucaklaşmakla yetinir. Bir kısmı da bu işi bilfiil yapar. Allah bunlara lanet etsin! Eğer tevbe ederlerse, Allahü teâlâ tevbe edenin tevbesini kabul eder.) [Deylemi]

Her türlü günahın tek ilacı vardır. Bu ilaç Kur'an-ı kerimde açıkça bildiriliyor. Bu ilacı kullanan her müslüman, alışkanlık haline gelen büyük günahlardan mutlaka kurtulur. Bir âyet meali şöyledir:

(Namaz, münker ve fahşadan [edepsizlikten, hayasızlıktın, akla ve dine uymayan, uyuşturucu, içki, zina, eşcinsellik, {homoseksüellik, livata, lezbiyenlik} gibi her türlü kötülükten] alıkoyar.) (Ankebut 45)

Namaz, kötülükten alıkoymuyorsa, namaz doğru kılınmıyor demektir.

Hadis-i şerifte buyuruluyor ki:

(Bir kişinin namazı, kendini fahşa ve münkerden [her türlü kötülükten]alıkoyamıyorsa, Allah’tan uzaklığı artar.)[Taberani]

Bir genç, namaz kılar ve her türlü kötülüğü de yapardı. Bu gencin durumunu Resulullaha bildirdiler. Peygamber efendimiz,
(Bir gün gelir namaz, onu diğer günahları işlemekten alıkoyar) buyurdu.
Aradan çok zaman geçmedi. O genç günahlarına tevbe etti, iyi hâl sahibi oldu. Bu bakımdan namazı doğru kılmalıdır! Demek ki, namaz kılan bütün kötülüklerden uzak kalıyor. Yani insan namazı doğru kılarsa, dine tam uymuş olur. Dine tam uyan da, hiç bir kötülüğü işlemez, ayrıca dinimizin emrettiği iyi işleri yapmaya çalışır.

O halde yapılacak iş, namazı doğru kılmaya çalışmaktır. Namazı doğru kılabilmek için önce itikadın düzgün olması şarttır. Daha sonra diğer şartlar gelir. Bu şartlara riayet eden, mutlaka her türlü kötülüğü bırakır. Kötülerle gezmek bile çok zararlıdır.

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki: (Kötü arkadaş, demirci körüğü gibidir. Üflenince, ateş kıvılcımları seni yakmazsa da, kokusu seni rahatsız eder.) [Buhari]

(İyi arkadaş, güzel koku satan gibidir. Sana koku sürmese de, yanında bulunduğun müddetçe güzel kokusundan faydalanırsın.)[Müslim]

Tedavisi olmayan dert, hastalık yoktur. Bilinmiyordur o ayrı bir şey. Her hastalığın çaresi olduğunu, kâinatı yoktan var eden Allahü teâlâ tarafından âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber efendimiz haber veriyor.

Buyuruyor ki:(Allahü teâlâ, devasını, çaresini vermediği hastalık, dert yaratmadı. Bilen bildi, bilmeyen bilmedi, yalnız ölüme çare yoktur.) [Taberani]

(Her derdin devası vardır. İlacı kullanıldığında Allahü teâlâ şifasını verir.)[Buhari, Müslim]

(Ey Allah’ın kulları, tedavi olun. Allahü teâlâ, ilacını, devasını vermediği hiçbir hastalık yaratmadı. İhtiyarlık bundan müstesnadır.)[Ebu Ya’la, İbni Hibban]

Eşcinsellik
Sual: (Allah beni eşcinsel olarak yarattıysa, bunda benim suçum ne? Bu nedenle eşcinsellik günah olmaz) diyen kişinin iddiası yanlış değil midir?

CEVAP
Böyle söyleyerek, kendi işlediği suçu Allahü teâlâya yüklemek çok çirkindir.Allahü teâlâ hiçbir günaha razı olmaz. O zaman her suçlu, suçunu Allahü teâlâya yükleyebilir.
Uyuşturucuya alışan, (Allah beni uyuşturucuya meyyal yarattı, benim suçum yok) diyebilir.
Zina eden, (Bana bu duyguyu Allah verdi, benim suçum yok) diyebilir. Kumara alışan, (Bu kumar oynama arzusunu bana Allah verdi, benim suçum yok) diyebilir. Her günah için böyle söylenebilir.
Allahü teâlâ insanları, günah veya sevab işleyecek vasıfta yarattıysa da, günah işlemeye mecbur etmedi.

Bir âyet-i kerime meali:(Dileyen iman etsin, dileyen inkâr etsin! İnkârcılara Cehennemi hazırladık.) [Kehf 29]

Şu halde inanmak ve inkâr etmek, iyilik ve kötülük yapmak insanın elinde ki, böyle buyuruluyor. Allahü teâlâ, günah işleyenleri cezalandıracağını, sevab işleyenlere mükâfat vereceğini bildirdi. Herkes, yaptığı zerre kadar hayır veya şerrin karşılığını görecektir.

Bir âyet-i kerime meali:(Zerre kadar hayır ve şer işleyen, karşılığını görür.) [Zilzal 7,8]

İçkiyi, kumarı, hırsızlığı yasakladığı gibi, zinayı da, livatayı da [eşcinselliği de] yasakladı.

Eşcinsellikle ilgili iki hadis-i şerif meali şöyledir:

(Ahir zamanda eşcinseller üç kısma ayrılır: Bir kısmı konuşmak ve bakmakla, diğeri tokalaşmak ve kucaklaşmakla yetinir. Bir kısmı da bu işi bilfiil yapar. Allah bunlara lanet etsin! Tevbe edenin tevbesini Allahü teâlâ kabul eder.) [Deylemi]

(Livata mubah sayılmadıkça, gökten taş yağmadıkça kıyamet kopmaz.) [Deylemi]

Hadisi Şerif :

Hazreti Aişe (radıyallahu anha)'ye: "Kadın (erkeğe mahsus) ayakkabı giyer mi?" diye sorulmuştu: "Resulullah ( sallallahu aleyhi ve sellem) kadınlardan erkekleşenlere lanet etti!" diye cevap verdi.

Ravi : Hz. İbnu Ebi Müleyke
Kaynak :Ebu Davud, Libas 31, (4099)

Hadisi Şerif :

Resulullah (sallallahu aleyhi ve sellem) kadın elbisesini giyen erkeğe ve erkek elbisesini giyen kadına lanet etti.

Ravi : Hz. Ebu Hüreyre
Kaynak :Ebu Davud, Libas 31, (4098)

Hadisi Şerif :

Resulullah (sallallahu aleyhi ve sellem) )'a el ve ayaklarına kına yakmış bir muhannes getirdiler. "Bunu niye getirdiniz, nesi var?" diye sordu. Kendisine: "Kendisini kadınlara benzetmiştir!" dediler. Bunun üzerine Efendimiz emretti ve Naki' nam mevkiye sürgün edildi. "Ey Allah'ın Resulü, onu öldürmeyelim mi?" diye soranlar olmuştu ki: "Hayır!" dedi, "ben namaz kılanları öldürmekten men edildim.''

Ravi : Hz. Ebu Hüreyre
Kaynak :Ebu Davud, Edeb 61, (4928)

Hadisi Şerif :

Resulullah (sallallahu aleyhi ve sellem) buyurdular ki: "Bir erkek başka bir erkeğin avretine bakmasın, kadın da kadının avretine. Bir erkek aynı örtünün içinde bir başka erkeğe sokulmasın. Kadın da aynı örtünün içinde bir başka kadına sokulmasın."

Ravi : Hz. Ebu Said el-Hudri
Kaynak :Müslim, Hayz 74, (338), Ebu Davud, Hamam 3, (4018), Tirmizi, Edeb 39, (2794)

Hadisi Şerif :

Resulullah (sallallahu aleyhi ve sellem) kadın elbisesini giyen erkeğe ve erkek elbisesini giyen kadına lanet etti.

Ravi : Hz. Ebu Hüreyre
Kaynak :Ebu Davud, Libas 31, (4098)

ERKEĞIN KADINA KADININ ERKEĞE BENZEMESI HARAM VE GUNAHTIR.

Mustafa Kuş
 

Güℓümse

Daimi Üye
Katılım
8 Mart 2013
Mesajlar
549
Tepki
477
Puan
63
Yaş
32
Konum
Laedri
(Erkek erkekle, kadın kadınla yetinirse, ümmetim helak olur.) [Hakim, Beyheki]
(Erkek erkekle, kadın kadınla yetinmedikçe, kıyamet kopmaz.) [Hatib]

Kıyamet alametleri..allah ıslah etsin inşallh bizleri korusun kötülüklerden..teşekkürler yazı için..
 
OP
nar-ı beyza

nar-ı beyza

Daimi Üye
Katılım
15 Ekim 2012
Mesajlar
1.174
Tepki
1.230
Puan
113
Konum
ŞANLIURFA
Uzun ama çok anlamlı bir yazı Allah razı olsun canım :ask:

Amin sizlerden de

(Erkek erkekle, kadın kadınla yetinirse, ümmetim helak olur.) [Hakim, Beyheki]
(Erkek erkekle, kadın kadınla yetinmedikçe, kıyamet kopmaz.) [Hatib]

Kıyamet alametleri..allah ıslah etsin inşallh bizleri korusun kötülüklerden..teşekkürler yazı için..

Amin... inşaallah
rica ederim

Allah razı olsun -alkis

amin...sizlerden de

Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah

amin...
 

Aslı Oktay

Daimi Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
12.839
Tepki
19.334
Puan
113
Yaş
34
Konum
İstanbul
Aslında bır cag hastalıgı Rabbım muhafaza etsın bır kavmın helak olma sebebıdır sonucta kımseyı mustakım yoldan ayırmasın o yolda ılerletsın
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst