En Son Çıkan Kozmetik Ürünleri

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Hindistan'da kullanılan kajal eyelinerı kirpik çizgisine çekebilir veya göz kapağınıza dağıtarak far gibi kullanabilirsiniz. The Body Shop Kajal eyeliner, 19,90 TL.

kajal.jpg


Thierry Mugler Womanity'de taze ve alışkanlık yapan bir formül yaratarak havyar gibi şaşırtıcı bir notayı incirle birleştiriyor. Fiyatı henüz belli değil.

womanity.jpg


Lancome Teint Miracle fondöten 30 ml, 99 TL. Gül özleriyle bakım yapan ürün 18 saat boyunca cildinizi nemlendirirken, doğal ve pürüzsüz tene sahip olmanızı sağlıyor.

lancome.jpg


M.A.C.'in bu ürünü tek fırçaya sahip. Pembe ile daha natürel ve belirgin kirpikler, ışıltılı mor ile dramatik ve hacimli sonuçlar elde edebilirsiniz. M.A.C. Haute & Naughty Lash maskara, 39 TL.

mac.jpg


Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle & Damage serum ile 12 hafta boyunca günde iki kez ve üç damla kullanıldığında kırışıklıkları azaltmada lazer tedavisiyle kıyaslandığında yüzde 63'e denk sonuçlar veriyor. 50 ml, 179 TL.

serum.jpg


Kiehl's Midnight Recovery serum, lavanta, gül, ıtır, kuşburnu tohumu yağı gibi yüzde 99 botanik yağlardan üretilmiş. Cildin doğal canlılığını yeniden ortaya çıkarıyor. 30 ml, 119 TL.

kiehl.jpg


Garnier göz çevresi roll-on'un bilyesinde kan dolaşımını artırn, aydınlatıcı etkisi bulunan limon özleri bulunuyor. Fiyatı 14,90 TL.

garnier.jpg


John Frieda Curl Reviver köpük bukleleri uzun süre elektriklenmeden koruyor.

frizz.jpg


Calvin Klein Beauty parfüm, yasemin, sedir ağacı, ambrette tohumları içeriyor. 100 ml 249 TL.

calvin-beauty.jpg


nvey organik parlatıcı.. Çilek, kiraz, erik, armut, elma ve deniz yosunundan elde edilen dudak parlatıcısının kahverengiden kırmızıya kadar birçok rengi var. İçeriğindeki balmumu, e vitamini, hint yağı ve yalancı safran yağı ile dudaklarınızı yumuşatıyor ve bakım sağlıyor.

nvey.jpg


Alıntıdır!
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Rica ederim kızlar :icelim:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst