Ayvalı Dana Etli Kavurma-Resimli

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
MALZEMELER
(4 kişilik)
600 gr dana kuşbaşı
3 sivri biber
12 arpacık soğan
1 sarı biber
1 kırmızıbiber
100 gr mantar
1 ayva
50 gr tereyağı
1 çay bardağı
ayçiçeği yağı
1 tatlı kaşığı kekik
Tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI
Ayvanın kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayarak suda haşlayın. Soğanların kabuklarını soyun. Biberleri ve mantarları doğrayın. Suyunu süzdürdüğünüz ayvaya sırasıyla kuşbaşı eti ve doğradığınız sebzeleri ilave edip pişirin. Tereyağı, tuz, kekik ve karabiberi de ilave edip birkaç dakika daha pişirip sıcak servis yapın.
ayvali-kavurma.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst