2012 2013 Sonbahar/Kış Erkek Modası

GÜLÇİN

Daimi Üye
Katılım
5 Eylül 2008
Mesajlar
2.308
Tepki
2.169
Puan
113
Konum
Doyduğum Yerdeyim.
2012 2013 SONBAHAR/KIŞ ERKEK MODASI

2012-2013-sonbahar-kis-erkek-modası

Erkeklerin biz kadınları mağaza kapılarında dakikalarca ellerinde poşetlerle beklediği günler artık çok geride kaldı. Moda; yavaş yavaş erkeklerin de hayatına girmeye başlamışken iyisi mi onlara 2012 2013 Sonbahar Kış trendlerinden bahsetmeye başlayalım.

TASARIMCILAR ÇİZGİYİ ÇOKTAN AŞTILAR!

2012-2013-sonbahar-kis-erkek-modasi.jpg


Vivienne Westwood

Yeni sezonda erkek arkadaşlarınızın çizgili parçalar giymesi için illa ki Indie dinlemesi, bir İngiliz müzik grubunda çalması ya da hipster olmasına hiç mi hiç gerek yok. Yapmanız gereken tek şey onu yeni sezon Vivienne Westwood, Lanvin ya da Diesel gibi markaların koleksiyonları ile tanıştırmanız yeterli. Çoğunlukla yatay olarak görmeye alışkın olduğumuz çizgiler hizalanmış bir biçimde çıkıyor ve yeni sezonda dikey biçimlerde kışa merhaba diyorlar.

men1.jpg


Ermenegildo Zegna

Kadife, triko ve kumaşla birleşen çizgiler hem gündelik yaşamda hem de gece hayatında da erkek arkadaşınıza eşlik ediyorlar. Cesur olmaktan korkmayan bir sevgiliniz varsa eğer iş toplantıları için baştan sonra çizgilerle donatılmış takım elbiseler onları bekliyorlar.

men2.jpg


Prada

Daha ince formlardaki çizgileri tercih eden Prada ise erkeğin maskülen yanından ödün vermeden keskin hatlı koleksiyonunu sergilerken, Lanvin daha iddialı ve kalın çizgilerle hip olmaya aday…

İSKOÇ AYAKLANMASI!

men3.jpg


Junya Watanabe

Erkeklerin yeni sezon kıyafetlerine desenlerle giriş yapmışken desenler ile devam edelim ve ekosenin de erkek modasına giriş yaptığını söyleyelim. Ekose demişken endişeye kapılmanıza gerek yok hiç eski İskoç geleneğini devam ettirerek erkek arkadaşınıza ekose etek giydirmek niyetinde değil modacılar… Grunge ve rock ruhunu temsil eden ekose gömlekler yeni sezonda çok daha ciddiler.

men5.jpg


Burberry

Burberry, Junya Watanabe ve Vivienne Westwood günlük yaşamda da kolaylıkla kullanılabilecek ekose gömlek ve ceketlere yeni sezon koleksiyonunda yer verirken Iceberg, Giorgio Armani ve Costume National takım elbisenin ciddiyetinden ödün vermiyor. Kış sezonunda boy gösteren parçalar arasında bulunan uzun palto ve trençkotlar da çizgili ve ekose desenleri ile bu sezonda enerjik bir hava kazanıyor.

RENK FARKI!

men4.jpeg


Hérmes

Bu sezonda erkek arkadaşınız en çok hangi renklerle boy gösterecekler? Kış sezonunda genelde kahverengi, bordo ve lacivert tonlarını tercih ettiklerini biliyoruz. Londra, Milano ve Paris Moda Haftalarında koleksiyonlarını sunan Hermés, Lanvin ve Acne ağız birliği yapmışçasına erkeklerin asla vazgeçmediği renklerden yardım alıyor ve bu sezon erkeklerin kadın modasının gölgesinde kalmayacağını bir kez daha belirtiyor. Sizin erkek arkadaşınız da klasik tonları giymekte ısrarcı olanlardansa kahverengi ve siyah tonların yeni sezon parçalarında oldukça sık görülen renklerden olduğunu belirtelim. Bu sezon tepeden tırnağa siyahlara bürünen bir erkeği görürseniz sezon trendlerinden haberdar olduğunu bilin!

ROCK YILDIZI YA DA LORD?

men8.jpg


Diesel

Deri ceketler ve gömlekler… Erkek arkadaşınıza kendisini bir rock yıldızı gibi hissettirmeye hazır mısınız? Öyleyse Emporio Armani, Hermés, Diesel ve Bottega Veneta defilelerini dikkate alın. Erkek arkadaşınıza stil önerisinde bulunurken zamansız ve klasik parçaları dolabına eklemesi gerektiğini tavsiye edin. Örneğin yepyeni bir bakış açısı kazanarak, yorumlanmış deri parçaların uzun zaman yerini koruyacak klasik ve zamanın ruhunu taşıyan parçalardan olduğunu söyleyebilirsiniz. Az bir gayretle hip bir siluete sahip olmak kesinlikle deri giymekten geçiyor; modayı biraz ucundan da olsa yakalamak isteyen erkeklerin kilit parçası: deri…

men8.jpg


Bottega Veneta

Deri parçalara değindikten sonra asalete giden yol olarak
bilinen kadifeye geçiyoruz. Asil duruşundan asla ödün
vermeyen kadife pantolon ve ceketlerde yeni
sezonda erkek modasının vazgeçilmezleri
arasında yerleri aldılar bile.

men7.jpg


Giorgio Armani

men9.jpg


Moschino, Giorgio Armani, Gucci ve Hérmes de kadifeye
koleksiyonlarında genişçe bir yer veren markalar
arasında yer alıyorlar. Sizlere önerimiz erkek
arkadaşınızın jilet gibi tabirini yaşamasına izin
verin elbette iyi kesimli kadife bir takım ile…

KIŞ GELDİ BİLE!

Game of Thrones dizisinin tutkunları için dizide heyecanla beklenen kış mevsimi bir türlü gelmese bile gerçekten hayatta soğuklar havalar kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladılar. Erkek arkadaşınız sizin prensiniz olabilir ancak kabul edelim ki ne koruması gereken bir krallığı ne de duvarları var. Bunlar olmasa bile bu sezon muhakkak kürk yakalı bir paltosu ve ceketi olmalı!

men10.JPG


Miharayasuhiro

Miharayasuhiro ve Lanvin paltolarda kürkü yakayı oldukça cesur bir biçimde kullanıyorken, Versace renkli kürkleri jean ceketler ile kombinliyor!

MARKALARDAN HABERLER

men12.jpg


88 Rue Du Rhone markasının Double 8 Origin Black Chrone modeli

Saat, klasik bir İsviçre saat kalitesine dair
klasik detayların modern bir havayla buluşturulmuş fikriyle tasarlanmış.
Kırmızı rengin şık dokunuşları ile hareket
kazanan model kronografıyla da değişik bir görünüme sahip…

Matraş Seyahat Çantası

Matraş markasının el işçiliği valizleri,
ince detayları ile buluşturulmuş ve erkekler için seyahat sırasında
vazgeçilmezlerden olmaz fikriyle yola çıkılmış.
Valizler 2 farklı tip modele sahipler.
Timsah derisi baskılı olan model daha lüks bir siluete
sahip olmaya yardımcı olurken, siyah ve
tarçın düz deri ile tasarlanmış modeller
şık bir görüntü yaratıyorlar.

men13.jpg


Dockers Alpha Camo Khaki Serisi

Dockers’ın yeni sezon pantolonları aynı anda hem şehirli hem de günlük bir görüntü yaratırken daha enerjik ve daha erkeksi bir stil sunuyor.

men14.jpg


Divarese

Şehrin koşuşturmalı ve enerjik günlük hayatına kolaylıkla uyum sağlaması adına lastik tabanlarla buluşan; Divarese markasının yeni sezon koleksiyonunun özünü modernizm oluşturuyor. Koleksiyonda yer alan renklerin ve eskitilmiş görüntüye sahip derilerin kullanıldığı ayakkabılar nostalji ve modern, farklı bir içeriğe sahipler…

men15.jpg


Damat

Yeni sezonda da şık görüntüsünden asla taviz vermeyen Damat erkeği kendini yeniledi. Markanın ceketlerinde kullandığı astarları ve kürk seçenekleriyle farklılaşan yüzünü sunan Damat, rahatını seven erkekler için ise kadife pantolonlar ve astarsız ceketler tasarladı.

men16.jpg


Camel Active

Spor giyimde tercih edilen markaların başında gelen Camel Active yeni sezon koleksiyonunda Himalaya’lardan ilham aldı ve bu nedenle tasarımlarını da zıtlıklar üzerine kurdu. Erkeklere farklı bir bakış açısı sunmayı amaçlayan Camel Active’in koleksiyonunda kullandığı stil, malzeme, renk ve desenlerindeki farklılıklar da oldukça dikkat çekiyor.

men17.jpg


Que

En son teknoloji kullanarak tasarlanan Que koleksiyonunda heykelsi bir görüntüye sahip Que erkeği yaratılmak istenmiş. Markada sade kesimler ve zarif tasarımlar oldukça ön plana çıkıyor. Siyah, beyaz, kahverengi ve lacivert ise koleksiyonun ana renklerinden olurken mürdüm tonları, asker yeşili ve kırmızıya dönük turuncu da koleksiyona renk katıyor.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger erkeği 2012 2013 Sonbahar Kış koleksiyonunda mavi, toprak ve lacivert tonlarını giyiyor. Sezona 4 farklı temayla merhaba diyen marka; takım, gömlek ve blazer ceketler ile zıtlık yaratmak adına değişik renklerdeki dikişlerden de faydalanmayı ihmal etmemiş.

H&M ve Maison Martin Margiela İş Birliği

H&M markasının kadınlar için dünyaca ünlü markalarla yaptığı ortak tasarımların etkileri hala süredursun; marka yeni sezonda bambaşka bir yüzle karşımıza çıkıyor. Konu yine ortak çalışma ancak bu kez erkekler adına… Maison Martin Margiela ile iş birliği yapan marka, Margiela’nın ikonlaşmış klasik parçalarını H&M adına yeniden yorumladı. Margiela’nın kendine has geçmişinden esinlenerek sunduğu bu koleksiyon da parçalara bir göz atmanızda fayda var.



Alıntıdır
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst