Burcunuz bugün ne diyor? Burç yorumlarınıza göz atmak istemez misiniz?



Geri git   Hanimefendi.com - Kadın sitesi > Hanımefendi Mutfağından > Alıntı Binbir Çeşit Yemek Tarifleri

Alıntı Binbir Çeşit Yemek Tarifleri Netten alıntı yapılan her türlü yemek tariflerinin yer aldığı bölümümüz.

Bu konuda adı geçen üyeler

Like Tree73Beğeni

Yanıtla
Seçenekler
Okunmamış 01-18-2010, 19:12   #1
incitanemtuana
 
incitanemtuana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: Dec 2009
Yaş: 31
Mesajlar: 14,877
Tecrübe Puanı: 45143
incitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİ
Thumbs up Binbir Çeşit Milföy Tarifleri-Resimli



milföy hamuru hepimizin vazgecilmezi sanirim
buzlugumuzda her dayim bulundurdugumuz

özellikle acil durumlarda ilk yardimimizada kosar
okadar cok cesidi vardirki
cok kullanislidir
hem tatli hem tuzlu olarak
varmisiniz burdan milföy tarifleri paylasmaya
dilerseniz kendi tariflerinizi dilersenizde alinti tariflerinizi hepimizede fikir olmus olur




Şahmaran., bitter_im ve zeynepnehir bu mesajı beğendi.
__________________
Benim sadece iki elim var, Bu yüzden hayata dört elle sarılmam için sana ihtiyacım var..
incitanemtuana isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla
Okunmamış 01-18-2010, 19:12   #2
incitanemtuana
 
incitanemtuana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: Dec 2009
Yaş: 31
Mesajlar: 14,877
Tecrübe Puanı: 45143
incitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİ
Standart




milföyden tahinli cörek





Milföy hamurları iki üçgen olacak şekilde ikiye kesilir. Herbir üçgene tahin sürülüp, dövülmüş ceviz serpilir. Uzun kenarın karşısındaki köşeden başlayarak rulo haline getirilir. Rulo bir ucundan başlanarak kıvrılır ve üzerine hafifce bastırılır. Toz şeker ve tarçın karışımına bulanıp fırına verilir.

ALINTI
Şahmaran., bitter_im, zeynepnehir ve 1 üyemiz bu mesajı beğendi.
__________________
Benim sadece iki elim var, Bu yüzden hayata dört elle sarılmam için sana ihtiyacım var..
incitanemtuana isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla
Okunmamış 01-18-2010, 19:13   #3
incitanemtuana
 
incitanemtuana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: Dec 2009
Yaş: 31
Mesajlar: 14,877
Tecrübe Puanı: 45143
incitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİ
Standart



seftalili milföy tarifi


için Malzemeler :
  • 1 paket milföy hamuru
  • 4-5 kabuğu soyulmuş ve minik minik doğranmış şeftali
  • 5-6 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 küçük kase kuru üzüm
  • Üstü için pudra şekeri
Şeftalili Milföy

yemeğinin hazırlanışı:

Şeftalileri, toz şekeri ve kuru üzümleri teflon tavada 7-8 dakika karıştırarak pişirin. Soğumasını bekleyin. Bütün milföylerinizin ortasına çapraz şekilde kaşıkla dökün. Milföylerin karşılıklı iki ucunu üstte birleştirip sabitlemek için kürdan kullanın. Yağlı kağıt serili tepsiye dizip, 180 derece fırında 10-15 dakika pişirin. Çıktıktan sonra soğuyunca üzerine pudra şekeri serpip, servis yapın. </STRONG>


ALINTI
Şahmaran. ve bitter_im bu mesajı beğendi.
__________________
Benim sadece iki elim var, Bu yüzden hayata dört elle sarılmam için sana ihtiyacım var..
incitanemtuana isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla
Okunmamış 01-18-2010, 19:14   #4
incitanemtuana
 
incitanemtuana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: Dec 2009
Yaş: 31
Mesajlar: 14,877
Tecrübe Puanı: 45143
incitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİ
Standart




tavuklu milföy bohacasi




MALZEMELER : 10 KISILIK
12 MILFOY HAMURU

HARCI ICIN :
2 TAVUK GOGSU
1 KONSERVE HAVUC
1 KONSERVE BEZELYE
TUZ, ARZUYA GORE BAHARATLAR

UZERINE:
YUMURTA SARISI

YAPILISI :
MILFOY HAMURLARINI COZULMESI ICIN TEZGAHA ALIN. TAVUKLARI UZUN DILIMLER SEKLINDE DOGRAYIP TAVADA YAGLA KAVURUN. KONSERVELERI SUZGECE DOKUP YIKAYIN VE SUSUN, DAHA SONRA TAVUKLARIN UZERINE DOKUP KAVURMAYA DEVAM EDIN. TUZ VE ARZUYA GORE BAHARAT EKELYIP ALTINI KAPATIN.




2 MILFOY HAMURUNDAN 5 ‘ER TANE SERITLER KESIN, YANI 10 TANE SERITLER OLACAK.BIR KASENIN ICINE MILFOY HAMURUNU ALIP BIRAZ HARCTAN ICINE KOYUN.

UCLARINI BIRLESTIRIP KASENIN ICINDEN CIKARTIP UCLARI BUZUSTURUN.

KESTIGIN SERITLERDEN BITANE ALIP KIVIR VE BOHCANIN UCUNA DOLA. BUTUN MILFOY HAMURLARINA BU ISLEMI UYGULA VE FIRIN TEPSISINE DIZ.
UZERINE YUMURTA SARISI SURUP ONCEDEN ISITILMIS 200 DERECELIK FIRINDA UZERI NAR GIBI KIZARANA KADAR PISIR.

AFIYET OLSUN...

ALINTIDIR
Şahmaran., bitter_im ve zeynepnehir bu mesajı beğendi.
__________________
Benim sadece iki elim var, Bu yüzden hayata dört elle sarılmam için sana ihtiyacım var..
incitanemtuana isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla
Okunmamış 01-18-2010, 19:14   #5
incitanemtuana
 
incitanemtuana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: Dec 2009
Yaş: 31
Mesajlar: 14,877
Tecrübe Puanı: 45143
incitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİ
Standart



MIKRODALGADA MILFÖY TATLISI TARIFI
Malzemeler ;


- 4 yaprak milföy hamuru
- 1 bardak süt
- 1 çorba kaşığı un
- 3 çorba kaşığı şeker
- 1 paket vanilya
- 1 tatlı kaşığı pudra şekeri


Mikrodalgada Milföy Tatlısı Tarifi ;


- Sütü, unu, şekeri ve vanilyayı mikserde yüksek devirde şekerler eriyene kadar çırptım.Mikrodalgamı 600 wattta (Mikrodalganız dereceliyse 3.dereceyi ayarlayın.) 3 dakikayı ayarladım.Kremam hazırdı.Soğuması için balkona koydum.


- Milföylerim yumuşayana kadar bekledim.Milföylerimi açabildiğim kadar açtım minik minik karelere böldüm düz bir tabağın üzerine koyup 600 watta 3 dakika pişirdim, diğer tarafını çevirip gene 600 wattta 3 dakika daha pişirdim.


- Soğuyan milföylerimin içine soğuttuğum kremamı ekledim üzerini diğer milföyümü kapattım.Çay süzgeçinin içine pudra şekeri koyup üzerlerine serptim.


- Afiyet olsun.



ALINTI
Şahmaran., Kardelen27 ve bitter_im bu mesajı beğendi.
__________________
Benim sadece iki elim var, Bu yüzden hayata dört elle sarılmam için sana ihtiyacım var..
incitanemtuana isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla
Okunmamış 01-18-2010, 19:15   #6
incitanemtuana
 
incitanemtuana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: Dec 2009
Yaş: 31
Mesajlar: 14,877
Tecrübe Puanı: 45143
incitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİ
Standart



milföy yuvasi
Milföy yuvası malzemeleri
  • 1 paket milföy hamuru
  • 1 su bardağı antep fıstığı
  • 100 gram tereyağı
Şerbeti için (soğuk şerbet olacak)


  • 5 su bardağı toz şeker
  • 4 su bardağı su
  • 1 dilim limon
Milföy yuvası tarifi



Şerbet malzemeleri karıştırılıp kaynatılır soğumaya bırakılır. Buzluktan çıkıp hafif yumuşayan milföyler merdane ile biraz inceltilir şekli bozmamaya özen gösterilir. İnceltilen milföylerin üzerine fıstıklar serilip ince ince ve hafif sıkı olacak şekilde dürülür ve parmak kalınlığı kesilir. Her parçaya aynı işlem uygulanıp yağlanmış tepsiye sıralanan tatlılarımızın üzerine eritilen tereyağı gezdirilir ve önceden 180 dereceye ısıtılmış fırında iyice kızarana kadar pişirilir. Fırından çıkıp ilk sıcaklığı geçen tatlılarımız soğuk şerbet ile buluşturulur ve 1,5 saat kadar dinlendirilip üzerine fıstık serperek servis edilir..



ALINTIDIR
Şahmaran. Bu mesajı beğendi
__________________
Benim sadece iki elim var, Bu yüzden hayata dört elle sarılmam için sana ihtiyacım var..
incitanemtuana isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla
Okunmamış 01-18-2010, 19:15   #7
incitanemtuana
 
incitanemtuana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: Dec 2009
Yaş: 31
Mesajlar: 14,877
Tecrübe Puanı: 45143
incitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİ
Standart



milföy baklava
MALZEMELER;
5 tane milföy,
1 su bardağı iri çekilmiş ceviz,
1 tatlı kaşığı tarçın,
ŞERBETİ İÇİN;
1,5 su bardağı şeker,
2 su bardağı su,
bir kaç damla limon suyu.
HAZIRLANIŞI:
Her zaman ki gibi önce şerbeti hazırlıyoruz ve ılımaya bırakıyoruz.Milföyleri tezgaha serip üzerinden merdane ile bir-iki kez geçiyoruz(ki tatlımız ağır olmasın.)Sonra dörde blüyoruz.Bir kasede karıştırdığımız ceviz ve tarçından bir tutam ekleyip köşelerinden bohça gibi birleştiriyoruz.Hepsini bu şekilde yapıp fırın tepsimize diziyoruz.Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında kızarana kadar pişiriyoruz.Fırından çıkarıp ılık şerbeti üzerine gezdirerek döküp sönmüş fırında bir süre bekletiyoruz.
Daha sonra servis tabağına alıp afiyetle yiyoruz.



ALINTIDIR
Şahmaran., bitter_im ve Ayben bu mesajı beğendi.
__________________
Benim sadece iki elim var, Bu yüzden hayata dört elle sarılmam için sana ihtiyacım var..
incitanemtuana isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla
Okunmamış 01-18-2010, 19:16   #8
incitanemtuana
 
incitanemtuana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: Dec 2009
Yaş: 31
Mesajlar: 14,877
Tecrübe Puanı: 45143
incitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİ
Standart



Milfoylu makarna boregi
10 adet milfoy hamuru
yarim paketten biraz az papyon makarna
200gr beyaz peynir
3yumurta
bir cay bardagi sut
bir cay bardagi sivi yag
3 corba kasigi un
biraz tuz
Yapilisi
Makarna haslanir suyu suzulup sogumaya birakilir.Sut yag yumurta cirpilir bu karisimdan 1 cay bardagi daha sonra uzerine dokmek icin ayirilir.Daha sonra kalan karisima beyaz peynir ince kiyilmis maydanoz un vede tuz eklenip makarnayla bulusturulur.Milfoylerin 5 tanesini ust uste koyup birazda un yardimiyla 32 santim capinda borcam tepsiye gore aciyoruz tepsinin altina yagli kagit yerlestiriyoruz.Yaptigimiz makarnali karisimi hamurun ustune duzgunce yerlestiriyoruz.Diger kalan 5 adet milfoyude yine ayni sekilde acip yerlestiriyoruz ve ayirmis oldugumuz 1 cay bardagi siviyida ustune gezdirip 180 dc isinmis firina veriyoruz.Afiyet olsun.Not milfoyler fazla cozulmeden acilirsa daha kolay oluyor.yapmadan 20 dk once buzluktan cikarissak fazla erimezler.



ALINTI
Şahmaran. ve bitter_im bu mesajı beğendi.
__________________
Benim sadece iki elim var, Bu yüzden hayata dört elle sarılmam için sana ihtiyacım var..
incitanemtuana isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla
Okunmamış 01-18-2010, 19:16   #9
incitanemtuana
 
incitanemtuana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: Dec 2009
Yaş: 31
Mesajlar: 14,877
Tecrübe Puanı: 45143
incitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİ
Standart





milföy canaginda köfte

yarım p. mantı makarna
1 su b. bezelye
3 domates
250 gr kıyma
1 kuru soğan
kurutulmuş ekmek
köfte baharı,tuz
milföy hamuru
1 yumurta

süslemek için:
fesleğen


HAZIRLANIŞI:

Makarnayı haşlayıp bir kenara alın. Diğer tarafta kıyma,1 soğan rendesi
kurutulmuş ekmek ,yumurtanın akı ve baharatla misket büyüklüğünde köfteler yapın.
Üzerine biraz un serpip tavada yarı kıvamda kızartın. Domatesi küp doğrayın. Sıvıyağda
soteleyip bezelye ile karıştırın. Milföy çanağı için kelepçeli kalıbınızın büyüklüğüne göre
(biz 10 tane kullandık)milföy yapraklarını kare şeklinde yan yana getirip merdane
yardımı ile büyütüp yuvarlak olarak kesin. Kalıbınızın içine yerleştirip kenarlarını kesin.
Rengi sararana kadar pişirin. İçine makarna,domatesli sos karışımını doldurun.Üzerine
kızarttığınız köfteleri yerleştirip 10 dakika daha fırında tutun. Kalan milföy parçalarını
tekrar birleştirip yuvarlak bir parça kapak yapın. Kapağın üstünü yine hamurlarla süsleyip
üzerine yumurta sarısı sürerek fırında pişirin.Fırından çıkan milföy çanağının üzerine
bu kapağı kapatarak sıcak servis yapın. Gerçekten de çok şık bir sunum.


ALINTI
Şahmaran. ve bitter_im bu mesajı beğendi.
__________________
Benim sadece iki elim var, Bu yüzden hayata dört elle sarılmam için sana ihtiyacım var..
incitanemtuana isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla
Okunmamış 01-18-2010, 19:17   #10
incitanemtuana
 
incitanemtuana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: Dec 2009
Yaş: 31
Mesajlar: 14,877
Tecrübe Puanı: 45143
incitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİincitanemtuana bir HANIMEFENDİ
Standart



milföy öregi kizartmasi

5 adet milföy hamuru
- 1 su bardağı yıkanıp çatalla ezilmiş beyaz peynir
- 10 dal yıkanmış ayıklanmış ve doğranmış maydanoz
- 2 su bardagı sıvıyag (kızartmak için)

hazirlanisi:
Milföyler oda sıcaklıgında hafif yumuşak iken, su bardagı yardımıyla yuvarlak şekiller kesin, içine peynirli ve maydanozlu harc koyun ve pogaça gibi bir ucunu diger ucuyla birleştirin , derin dondurucuya dayanıklı bi kab içine birbirlerine degmiycek şekilde yerleştirin, üzerine bi sıra daha dizmek için araya buzdolabı poşeti koyabilirsiniz,1-2 saat dinlendirin daha sonra sıvıyagı iyice kızdırın, milföy börekleri buzluktan çıkarıp bekletmeden sıvıyaga atın iki yüzüde altınsarısı olana dek kızartın, kızarttıklarınızı peçete üzerine çıkarın fazla yagını emdirmek için,yeşilliklerle süsleyip servis yapın.. Not: ben önceden milföyleri bu şekilde hazırlayıp buzluga atıyorum daha sonra ihtiyacım oldugunda çıkarıp hemen kızartıyorum pratik oluyor…



ALINTI
Şahmaran. Bu mesajı beğendi
__________________
Benim sadece iki elim var, Bu yüzden hayata dört elle sarılmam için sana ihtiyacım var..
incitanemtuana isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla
Reklam alanlarımız
Yanıtla
İlgili kelimeler: , , ,


Bu konuyu sosyal ağlarda paylaşın!


Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz




Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1

Hanimefendi.com - Yalnızca kadınlara özel, kadın sitesi | 2006 - 2014
     

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590